top of page

Generelle oplysninger

Psykoterapeut MPF
Korsgade 28, 1. sal
5700 Svendborg
CVR nr.: 36278277
Telefon: 30555676
E-mail: kontakt@majanissen.dk

 

Priser

Hos Maja Nissen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

Maja Nissen modtager betaling med det samme .  Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

LEVERING

Du modtager dit kursus via e-mail med et link til materialet. Kurset levers løbende over det antal uger det varer. En del af kurset består af en gruppe, du skal søge anmodning om godkendelse til.

Det er i denne gruppe at liveundervisningen foregår.

Har du tilkøbt "one on one" sessioner, skal disse afholdes indenfor kursets løbetid, med mindre andet aftales. Disse sessioner bookes via mail til : kontakt@majanissen.dk (mærk: "kursus ono on one").

 

Hvis du fortryder

Du har 14 dages fortrydelesret

Hvis du fortryder dit køb, skal du underskrive en tro og love erklæring på at du permanent har slettet alt du har fået tilsendt og dermed alt, du via link har fået adgang til digitalt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Du kan få pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. 


Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved benyttelse af fortrydelsesretten kontakt Maja Nissen via mail.

 

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til mig retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Hvis du fortryder dit køb, skal du underskrive en tro og love erklæring på at du permanent har slettetalt du har fået tilsendt og dermed alt du via link har fået adgang til digitalt.

 

Jeg håber du får stor glæde af dit kursus

Maja Nissen

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@majanissen.dk 

bottom of page