Privatlivspolitik
&
Cookies

Privatlivspolitik 
Marts 2019


Denne privatlivspolitik handler om, hvordan jeg indsamler og behandler de personoplysninger der er nødvendige i forbindelse med et terapeutisk forløb.

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, en privatadresse,
e-mailadresse eller et CPR-nummer.

  • Jeg er dataansvarlig for de oplysninger, jeg modtager fra dig eller om dig i forbindelse med en henvendelse samt et terapeutisk forløb.

  • Jeg behandler de oplysninger, du giver mig eller som jeg bliver bedt om at indsamle, i overensstemmelse med gældende regler. 

  • Jeg er bevidst om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Dine rettigheder i forbindelse med min indsamling af dine personlige data

  • Ret til at få information fra den dataansvarlige (mig) om, at der indsamles oplysninger om vedkommende. Det betyder, at jeg som psykoterapeut har oplysningspligt
     

  • Ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig
     

  • Ret til at protestere mod, at behandling af oplysninger finder sted
     

  • Ret til at protestere mod, at oplysninger om dig selv videregives med henblik på markedsføring
     

  • Ret til at få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet, samt i den forbindelse at forlange, at andre, der har modtaget oplysningerne, orienteres om dette.

Du kan læse mere om dine rettigheder ved Datatilsynet.

 

Hvorfor har jeg brug for personoplysninger?
For at kunne yde psykoterapi, er det nødvendigt for mig at lære dig at kende. Dette kan, afhængig af hvad du kommer til mig med, f.eks. dreje sig om: familiemæssige baggrund, uddannelsesbaggrund, arbejdsplads, omgangskreds, helbredsmæssige aspekter, alder, seksualitet.  
Efter databeskyttelsesforordningen er grundlaget for at behandle almindelige personoplysninger artikel 6, stk. 1,
litra c og/eller e. 
Mine Skriblerier bliver sendt på baggrund af samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a.
Du kan her læse min Cookiepolitik.

 

Hvad gør jeg med de oplysninger du giver mig?

  • Jeg gemmer dit telefonnummer, så jeg kan se at det er dig der har ringet eller skriver, og så jeg kan få fat i dig hvis dette skulle blive nødvendigt.

  • Jeg gemmer vores mailkorrespondance, så jeg kan orientere mig i vores aftaler og sikre at du har modtaget velkomstbrevet mm. Jeg rydder op i mine inbox hvert år januar og juli.

  • Jeg skriver håndskrevet notater vedr. de enkelte terapitimer, disse er låst inde bag dobbeltlåste døre. Makuleres efter 5 år, som loven foreskriver, med mindre du beder mig gøre dette efter endt forløb.

  • Jeg indhenter ingen oplysninger fra myndigheder eller andre der kender dig, med mindre du beder mig om dette. 

  • Jeg ikke imod oplysninger fra myndigheder eller andre der kender dig, med mindre du har bedt mig om dette.

Hvem ud over mig, har adgang til dine oplysninger?
Min Personlige Assistent har adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at hun kan løse de opgaver der er forbundet med hendes arbejdsområde. 
Det kan f.eks. være i forbindelse med tilmelding til mine Skriblerier og i forbindelse med bogføring.

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

  • Mail og telefonnummer gemmes så længe du er klient.

  • Mail i forbindelse med Skriblerier, gemmes indtil du afmelder dig disse.

  • Den håndskrevet journal gemmes i de 5 år, der er nødvendigt for at kunne overholde gældende lovgivning, herunder arkivloven. 

Jeg videregiver kun oplysninger vedr. dig til andre, f.eks. en offentlig myndighed, efter aftale med dig.

Klagemuligheder
Du kan klage til Datatilsynet over min behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen.

 

Tjenester på sociale medier
Min hjemmeside kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.
Jeg opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

 

Mine kontaktoplysninger
Psykoterapeut MPF, Maja Nissen
Bagergade 40e, 1. sal
5700 Svendborg
Mail: kontakt@majanissen.dk
Telefonnummer: 30555676
CVR: 36278277 
Privatlivspolitikken er senest opdateret 18. marts 2019

Cookies på majanissen.dk
April 2019

 

På hjemmeside bruger jag cookies til at forbedre brugeroplevelsen.
En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din harddisk. Cookies anvendes af stort set alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. 
En cookie indeholder et tilfældigt, genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Cookies til statistik
Majanissen.dk anvender derudover Google Analytics til at samle statistik om brugerens adfærd på hjemmesiden. Informationerne bruger vi til at forså, hvad vores brugere efterspørger, og hvordan vi bedst muligt kan præsentere den relevante information for vores brugere. 
Google gemmer oplysninger om trafikken på hjemmesiden på deres egne servere, men vi anonymiserer IP-adresserne ved at skjule de sidste otte cifre. Det er derfor ikke muligt at identificere den enkelte bruger via de data, som Google indsamler. Du kan læse mere om, hvordan Google behandler sine data her.

 

Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.
Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor får at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Se desuden disse vejledninger til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

Jeg skal oplyse dig om, hvordan jeg registrerer oplysningerAlle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”, som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.
Læs mere om cookieregler på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

INFO

Maja Nissen

36278277  CVR

STED

Korsgade 28, 1.sal

5700 Svendborg